×

Misol logo

Odkup in odvoz starih naprav

 

Odkup in odvoz Tiskalnikov – Dajte Staro opremo v prave roke

Dobrodošli pri nas, kjer poskrbimo za odkup in odvoz vaših rabljenih tiskalnikov ter starih naprav. Če imate kakšen rabljen tiskalnik, ki bi ga želeli prodati, ali pa potrebujete odvoz stare opreme, smo tukaj, da vam pomagamo.

Odkup rabljenih tiskalnikov

Če vam je vaš obstoječi tiskalnik odslužil, se je pokvaril ali ga samo enostavno želite zamenjati, smo pripravljeni prevzeti odvečno opremo. Odkupujemo rabljene tiskalnike v različnih stanjih, od tistih še vedno v dobrem delujočem stanju do tistih, ki so že dosegli konec svoje življenjske dobe. Ponudimo vam pošteno ceno za vaš tiskalnik, s čimer lahko pridobite nekaj dodatnih sredstev ob nakupu nove opreme.

Odvoz stare opreme

Če se odločite za zamenjavo svoje pisarniške opreme in imate star tiskalnik ali drugo elektronsko opremo, ki bi jo radi odstranili, smo tu, da olajšamo postopek. Naša ekipa bo poskrbela za odvoz opreme s vašega naslova. Ne skrbite glede okolja – recikliranje in pravilna obdelava odpadne elektronike sta pri nas na prvem mestu.

Postopek?

  1. Stopite v stik z nami: Preko telefona 031 66 88 15 ali e-pošte info@misol.si se dogovorimo o vaših potrebah in se dogovorimo za odkup ali odvoz.

  2. Ocenitev vrednosti: Če imate tiskalnik za prodajo, vam bomo ponudili pošteno oceno vrednosti. Cena se lahko razlikuje glede na znamko, model in stanje naprave.

  3. Dostopnost za odvoz: Dogovorimo se za termin odvoza, ki vam ustreza. Na dan odvoza bomo prišli na vaš naslov in prevzeli opremo.

  4. Plačilo ali brezplačen odvoz: Po potrebi vam izplačamo dogovorjeno ceno za tiskalnik ali pa izvedemo brezplačen odvoz odpadne opreme.

 

  • Profesionalen in prijazen pristop.
  • Poštena ocena vrednosti za vašo rabljeno opremo.
  • Hitra in zanesljiva storitev odvoza.

Za več informacij ali za dogovor o odkupu in odvozu nas kontaktirajte danes. Poskrbimo, da bo vaša stara oprema našla nov dom, hkrati pa vam nudimo enostaven in učinkovit način, kako se znebiti nepotrebnih naprav.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo