×

Misol logo

BROTHER TZEPR955 black/premium gold 24mm

Po naročilu Preverite čas dobave

Cena: 24,00 €

Dodaj v košarico V košarico
Ta TZe-PR955 premium laminirani trak za označevanje je bil strogo preizkušen s strani Brother, da je čim bolj vzdržljiv in zanesljiv. Ne glede na to, ali želite označiti datoteke ali mape v pisarni, ustvariti značke imen, trofejne plošče, znake za kakovost videza ali ustvariti oznake za edinstvene obrti ali darila, ta trak nalepk zagotavlja vrhunski videz na vseh nalepkah, ki jih proizvajate. Sestavljen iz več plasti, ta vsestranski laminirani trak TZe-PR955 vam omogoča, da ustvarite nalepke, ki ostanejo tako neokrnjene in berljive kot na dan, ko so bili naneseni. Z izbiro originalnega traku za označevanje Brother TZe-PR955 boste poskrbeli, da bo vaš stroj še naprej deloval v najboljšem obsegu in vam zagotovil rezultate, ki so jasni, čitljivi in oblikovani tako, da trajajo.

Povezano z BROTHER TZEPR955 black/premium gold 24mm


Šifra TZEPR955, 3055804
Barva medijev Beli tisk na vrhunskem bleščečem srebru
Velikost medija Valj (2,4 cm x 8 m)
Blagovna znamka BROTHER
Zaloga Po naročilu
Tehnologija tiskanja Toplotni prenos
Vključena količina 1 kaseta
Vrsta izdelka Laminirani trak
* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Dodatna oprema



cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo