×

Misol logo

Kartuše in tonerji

Izberite blagovno znamko:
BROTHER logo
CANON logo
EPSON logo
HP logo
KYOCERA logo
LEXMARK logo
OKI logo
XEROX logo

Popularne kartuše in tonerji


Zagotavljamo in vzdržujemo največjo zalogo različnega potrošnega materiala za laserske in brizgalne tiskalnike v Sloveniji. Za urgentne primere lahko izvedemo tudi dostavo in menjavo potrošnega materiala in hitri servis na vaši lokaciji.

Original ali kompatibilne?

Proizvajalec tiskalnikov vedno priporoča nakup ORIGINALNIH tonerjev in kartuš, za katere tudi zagotavljajo najvišjo kvaliteto izpisa. Z nakupom originalnega potrošnega materiala ste storili največ za kvaliteto vašega tiska.

KOMPATIBILNE kartuše in tonerji rečemo tistemu potrošnemu materialu, ki ga izdelujejo neodvisni proizvajalci in zagotavljajo enako kvaliteto tiska kot pri originalnih ter do 50% več natisnejih strani za nižjo ceno. Dejansko se lahko kvaliteta tiska pri kompatibilnem potrošnem materialu močno razlikuje in je zato pomembno, da izbiramo le med preverjenimi ponudniki. Celoten program našega kompatibilnega potrošnega materiala je temeljito testiran in zanj zagotavljamo enako kvaliteto tiska.

Poskrbite za zalogo! 

Največ preglavic uporabnikom povzročajo situacije, ko zmanjka črnila ali papirja ravno, ko smo v stiski s časom. Zato priporočamo, da vedno ob tiskalniku hranite še en neodprt komplet črnila ter nekaj svežjev papirja.

  

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo