Renew & Refurbish

Renew & Refurbish program:

Renew & Refurbished produkti izvirajo iz večih naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato k nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v Refurbish A kategrijo - AS NEW.

Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali samo embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v Refurbished A kategorijo - AS NEW. V kolikor se odločite za gravuro slovenskega nabora znakov bo embalaža prenosnika odprta za potrebe graviranja.

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah. Ti produkti spadajo v B kategorijo. Pri Refurbished B kategoriji vendor izjemoma dopušča kakšno kozmetično napako. 

Zakaj kupiti refurbished ASUS, HP, LENOVO pri nas?

največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
najboljši nakup (price performance),
originalna kakovost s strani ASUS, HP in LENOVO,
servisna podpora na uradnih servisih,
možnost podaljšanja garancije do pet let,
zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,

 

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami na "Refurbish in Renew" programu uvršča med ekološko osveščene partnerje!